VENDORS WE LOVE!

De afgelopen jaren hebben we mogen werken met de leukste en tofste collega’s, ook wel vendors. Hieronder hebben wij een selectie gemaakt van partijen waarvan wij echt heel erg blij worden! Allemaal mensen die je echt heel graag op je bruiloft erbij wilt hebben, collega’s die qua stijl bij ons passen, niet houden van traditionele bruiloften, niet houden van dingen moeten, maar echt gaan voor jullie eigen dag.

FOTOGRAFIE

WIANDA BONGEN

 

Naast dat Wianda enorm getalenteerd is is ze ook nog eens ontzettend leuk, lief en gezellig! De foto's van Wianda zijn puur, emotie en (een tikje) rauw, niet gemaakt en niet geposeerd: ze fotografeert jullie hoe jullie echt zijn.

JOYCE BOUTKAN

 

Bruiloften gaan voor mij om jou, je vrienden en families. Niet om de gekozen bloemen, jurk of ringen. Het is mijn passie een trouwdag vast te leggen door middel van pure beelden welke een verhaal vertellen en generaties lang meegaan, maar bovenal je terugbrengen naar dat ene moment.

RENSKE MEINEMA

 

Renske is een top talent op het gebied van fotografie. We houden van haar stijl. Ze is lief, getalenteerd en altijd oprecht geïnteresseerd in de mensen achter haar camera-lens. Ze is een aanwinst op jullie trouwdag!

LOTT'S

 

De stijl van Lotte past goed bij ons, haar oog voor styling en detail geeft gegarandeerd mooie foto's. Kijk ook zeker eens op haar website voor een mooie portretfoto, loveshoot of een newborn shoot! Wij mochten in juli 2017 samen met Lotte naar Frankrijk voor de bruiloft van de Huismuts, wat een feest was dat!

FOTOGRAFIE

VIDEOGRAFIE

BLOND & BLAUW

 

Claire is enorm getalenteerd en ook nog eens een ontzettend leuk gezelschap op jullie bruiloft. Ze zorgt dat ze de spontane momenten niet mist en jullie dag precies zo op beeld krijgt als hoe jullie hem ervaren hebben, vaak nog mooier! Wij springen een gat in de lucht als Claire van de partij is op een bruiloft van ons.

THE STORIES WE TELL

 

Voorheen heette hij nog In Beeld met Floor, geen onbekende in de trouwbusiness. Gerbert weet jullie trouwdag zo vast te leggen dat het bijna onvoorstelbaar is, zijn muziekkeuze en zijn oog voor cinematografie voelt niet-Nederlands aan. Wij zijn dolenthousiast als jullie voor hem kiezen.

SUEGRAPHY

 

We hebben al veel mooie bruiloften met Suus & Erwin mogen doen; een feestje om hun in je aanwezigheid te hebben. Getalenteerd, gepassioneerd en heel erg ongedwongen. Je voelt je meteen op je gemak bij hen, erg belangrijk bij jullie mooiste trouwdag.

.

MAKE-UP & HAIR

MUSIC

THE BEAUTIFUL BRIDE COMPANY

 

Marianne en haar team beschikbaar over veel kennis en weten elke bruid om te toveren met haar en make-up. Doordat Marianne over een groot team beschikt, is er altijd wel iemand beschikbaar in het trouwseizoen.

THE TRIBUTES

 

Do we need to say more? 1 van onze favoriete bandjes, ze spelen werkelijk alles en brengen het feest meteen aan de gang. Bekijk hieronder een impressie van feestjes waar The Tributes te gast was op onze verzorgde bruiloften.

 

Festival wedding

september 2017

 

Italian style wedding

september 2017

TRÈS JOLIE

 

Lieve Joselien kennen we al een aantal jaar. Zij heeft van haar passie haar beroep gemaakt en heeft inmiddels heel veel van onze bruidjes in haar stoel mogen hebben. Sexy of ingetogen, mooie vlechtcreaties of opgestoken haar. Vernieuwend en absoluut niet stoffig en ouderwets; je krijgt geen spijt van het kiezen voor Joselien!

THE BIG SWINGERS

 

In Frankrijk mochten wij met The Big Swingers bij de bruiloft van de Huismuts aanwezig zijn. En wat een feestje was het! Deze live-entertainers (met een achtergrond bij Crazy Piano's) gaan we gelukkig dit jaar vaker zien. We kunnen niet wachten om te dansen!

BLOEMSTYLIST

CEREMONIESPREKER

PHOTOBOOTH

WEDDDINGPLANNER

TROUWEN IN ITALIË

 

Never a dull moment if you're with Inge! Haar kennis van Italie is verbluffend en ze krijg alles voor elkaar. Haar team werkt met betrouwbare leveranciers en locaties en grote kans dat wij in 2018 ook weer met haar meegaan. Bruiloftsvoorbereidingen met Inge zijn een feest op zichzelf.

JUDITH SLAGTER

 

Deze lieve chick heeft twee grote passies: bloemen en styling! Haar gebruik van originele bloemen, kleuren en styling maken elk event, bruiloft of styled shoot tot een feestje. Het is een plezier om met haar te werken! Ze wordt superblij van bruidsboeketten, toffe backdrops en gave tafelstyling. Ze denkt out of the box en gaat tot het uiterste voor haar bruidsparen.

BOOOTH

 

...

ARVIN MULDER

 

...

KIJK JE HIER OOK NOG EVEN

TROUWPLANNEN

 

...

WEDDING DECO

 

...

JUNEBUG WEDDINGS

 

...

TELEUKEVENTDESIGN

 

Bent u op zoek naar de juiste partij voor uw bedrijfsevent? Onder de naam TELEUKEVENTDESIGN faciliteren en ondersteunen wij (bedrijfs)evenementen, bedenken toffe styling en ondersteunen organisatoren met sitecrew en overige kennis. Bekijk onze website voor meer informatie.

TELEUKTROUWEN

 

TELEUKTROUWEN verzorgt unieke en hippe bruiloften op elke locatie in Nederland en Europa. Wij zijn zeer flexibel en denken graag mee om jullie bruiloft zo persoonlijk mogelijk te maken.

Volg ons

TELEUKTROUWEN

 

Copyright TELEUKTROUWEN © All Rights Reserved