Wij werken met het allerleukste team,
namelijk: TELEUKTEAM. Let’s meet !

ESTHER is de leading lady van TE LEUK EVENTDESIGN en TE LEUK TROUWEN. Zij bereidt jullie event tot in de puntjes voor. Ze heeft het liefst één op één gesprekken met bruidsparen of zakelijke relaties, waarin alle facetten van het project doorlopen worden. Zij maakt iedereen enthousiast met geweldige concepten! Esther heeft weinig vrije tijd, maar is dan ook heel blij met haar werk. Als ze toch eens vrij is, kijkt ze films, speelt ze Uno met vrienden bij een hip koffietentje of drinkt een wijntje met vriendinnen. Daarnaast kletst ze veel met Tim over creatieve toekomstdromen terwijl ze hiken samen in de bergen van Oostenrijk.

TIM is de sterke technische man en directeur van TE LEUK EVENT DESIGN en TE LEUK TROUWEN. Met zijn evenementen-achtergrond kan Tim jullie bruiloft of event op alle fronten mogelijk maken; van het veilig bouwen van tenten tot het aansluiten van barren, wc-units, geluidsinstallaties en toffe zelfbedachte constructies. Daarnaast is Tim verantwoordelijk voor het bedenken en technisch uitvoeren van alle concepten.

CELINE is onze creatieve allround-ontwerper en zit 3 dagen per week bij ons op kantoor. Van onze website(s) tot onze gepersonaliseerde welkomstborden: Celine ontwerpt en maakt het allemaal! Ze heeft een opleiding tot interieur styliste gedaan, is getrouwd met een hele leuke man en in haar vrije tijd kijkt ze het liefst fulltime Netflix en films (en ja, Celine kent echt bijna alles!)

Onze sportieve Utrechtse JOSE komt elke dag op de fiets naar kantoor, de gele brug over in Utrecht is misschien een kleine obstakel maar eigenlijk is niks te lastig voor Jose! Op kantoor is Jose onze georganiseerde regel hero! Van afspraken inplannen, offertes opstarten tot eigen klussen draaien: let's go go go. In haar vrije tijd is ze of creatief bezig, aan het volleyballen of aan het reizen. Bel je naar ons kantoor? Dan is Jose waarschijnlijk de eerste die je aan de lijn krijgt.

Over het het jaar verdeeld ondersteunen diverse stagiaires de eventmanagers, vormgevers en stylisten en leren dagelijks dingen bij over events, vormgeving en eventstyling. Ook stagiaire worden?
Wij zoeken stagiaires met een opleiding-achtergrond op Grafische Vormgeving, Media, Event management, Logistiek en Transport, Medewerker Evenementen, Standbouw en decor. Wij bieden diverse MBO- en HBO-stageplekken aan.

Mail info@teleuktrouwen.nl om erachter te komen of er nog plek is voor jou!


Ten eerste is het bij ons altijd fun. Altijd? Ja, altijd!

Naast keihard werken en altijd onze projecten op de eerste plaats zetten vinden wij het belangrijk om altijd met elkaar te kunnen lachen.

Elke woensdag tosti-party op kantoor? Yes please!


Onderweg naar onze projecten altijd meezingen met onze eigen TELEUKTEAM afspeellijsten? YEAH.
We hebben zelfs een afspeellijst speciaal voor onze bruiloften in Frankrijk. Ja kan, want (bijna) alles kan bij ons.

Iedereen heeft zijn/haar eigen talent en dat maakt TELEUKTEAM het leukste en sterkste team wat er is, al zeggen we het zelf 

Bij onze events worden we bijgestaan door de allerleukste (tijdelijke) krachten en freelancers, denk aan timmermannen en eventbouwers. Deel uitmaken van dit team? Wij voegen je graag toe in onze worklist.

Ons zonnetje in huis is ZONNE a.k.a Sunshine! Geboren aan de Costa del Sol en nu werkzaam bij ons. Na haar gezellige stage bij ons ondersteunt Zonne ons in het weekend en in de vakanties met materialen opknappen, toffe decorstukken maken en huwelijken en events op- en afbouwen. Verfmengen in een moeilijke kleur? Zonne got your back!

Teleukeventdesign

Iets heel anders dan een bruiloft?
Wij creëren de tofste creaties voor jouw evenement.