teleuktrouwen

Kies je voor TELEUKTROUWEN, 
dan kies je voor een uniek totaalconcept. 
Onze totaalconcepten bestaan o.a. uit het volgende:


Creëren van een concept
De gehele organisatie 
Tenten, meubilair en alle styling
Faciliteren van jullie locatie
Alle technische voorzieningen
Drukwerk en vormgeving
Horeca
Personeel

ORGANISATIE
Wij zorgen er dus voor dat jullie je niet druk hoeven te maken over de organisatie van jullie trouwdag. Het is jullie dag en het belangrijkste is dat deze dag eruit ziet zoals jullie dat willen, bij ons is alles mogelijk en wij houden juist van out-of-the-box weddings! We maken al ons materiaal zelf en hebben alles wat we gebruiken zelf in huis. Daarbij kennen wij de beste en leukste leveranciers op het gebied van bloemen, foto- en videografie, entertainment, taarten en nog veel meer. Hier adviseren we jullie maar al te graag in.

CONCEPT OP MAAT
Omdat wij per bruidspaar een concept op maat maken hebben wij geen vaste prijslijst. Onze offertes beginnen vanaf €30.000,-, dit is natuurlijk geheel afhankelijk van jullie wensen. 

TELEUKTEAM
Tijdens onze huwelijken zal TELEUKTEAM aanwezig zijn om alles in goede banen te laten verlopen. Wij vinden het belangrijk dat jullie ons personeel al kennen voordat jullie dag begint, hoe persoonlijker hoe beter. Naast het bedenken, creëren en opbouwen draaien wij ook jullie dag. Van personeel achter de bar, het uitlopen van jullie diner, alle technische voorzieningen tot een weddingmanager die jullie dag managed en overzicht houdt: we’ve got you covered!

LOSSE VERHUUR? 
Wij doen graag wat wij het allerleukste vinden (en waar we het beste in zijn) en dat zijn unieke totaalconcept-huwelijken. Je kunt bij ons geen losse items, zoals styling of meubilair, huren. Wel maken we een uitzondering op onze tenten.

We've got
you covered !

send us a note