photography

videography

Music

make-up & hair

De afgelopen jaren hebben we mogen werken met de leukste en tofste collega’s, ook wel vendors.
Hieronder hebben wij een selectie gemaakt van partijen waarvan wij echt heel erg blij van  worden!

Allemaal mensen die je echt heel graag op je bruiloft erbij wilt hebben,
collega’s die qua stijl bij ons passen,
niet houden van traditionele bruiloften, niet houden van dingen moeten, maar echt gaan voor jullie eigen dag.

Naast dat  Wianda enorm getalenteerd is  is ze ook nog eens ontzettend leuk, lief en gezellig! De foto's van Wianda zijn puur, emotie en (een tikje) rauw, niet gemaakt en niet geposeerd: ze fotografeert jullie hoe jullie echt zijn.

Renske is een top talent op het gebied van fotografie. We houden van haar stijl. Ze is lief, getalenteerd en altijd oprecht geïnteresseerd in de mensen achter haar camera-lens. Ze is een aanwinst op jullie trouwdag!

De  stijl van Lotte past goed bij ons, haar oog voor styling en detail geeft gegarandeerd mooie foto's. Kijk ook zeker eens op haar website voor een mooie portretfoto, loveshoot of een newborn shoot! Wij mochten in juli 2017 samen met Lotte naar Frankrijk voor de bruiloft van de Huismuts, wat een feest was dat!

Vogue is haar grootste inspiratiebron, waardoor Amanda de lat hoog voor zichzelf legt. Haar oog voor detail maakt haar werk uniek. Amanda is rustig en lief en zal je zeker op je gemak stellen op jullie hectische trouwdag.

Lotte heeft ook de foto’s van ons team gemaakt vorig jaar. Met haar vermogen om je aan het lachen te krijgen, is shotten met Lotte sowieso fun! Ze kijkt om naar haar bruidsparen en zorgt dat ze alle elementen van jullie dag goed op beeld heeft.

We hebben al veel mooie bruiloften met Suus & Erwin mogen doen; een feestje om hun in je aanwezigheid te hebben. Getalenteerd, gepassioneerd en heel erg ongedwongen. Je voelt je meteen op je gemak bij hen, erg belangrijk bij jullie mooiste trouwdag.

Wij zijn Timo & Kay, lovers en trouwfilmmakers. We worden helemaal enthousiast wanneer koppels hun bruiloft plannen op een manier die helemaal bij hun past en niet omdat het zo hoort, moet of in het perfecte plaatje past. Daarnaast vinden we het super belangrijk dat jullie de dag van je leven hebben en doen er dan ook alles aan om te filmen op een manier dat jullie helemaal je zelf kunnen zijn.
 
Storytelling staat bij ons altijd voorop: een verhaal maken rondom wie jullie echt zijn. Of je nu een alle-remmen-los-party type bent, een stille introvert, een onhandige maar lieve klungel, of een mix van al het voorgaande. Jullie verhaal is wat jullie & jullie film uniek maakt, dat kun je niet kopiëren of in een vast format stoppen. Wat jullie verhaal ook is, als je graag wilt dat het authentiek verteld wordt dan zit je bij ons goed.

Do we need to say more? 1 van onze favoriete bandjes, ze spelen werkelijk alles en brengen het feest meteen aan de gang. 

In Frankrijk mochten wij met The Big Swingers bij de bruiloft van de Huismuts aanwezig zijn. En wat een feestje was het! Deze live-entertainers (met een achtergrond bij Crazy Piano's) gaan we gelukkig dit jaar vaker zien. We kunnen niet wachten om te dansen!

Strak, lekker en rete enthousiast: deze 3 heren maken van iedere bruiloft gegarandeerd een feestje. Van Nederlandse muziek, tot pop/rock, tot de foute meezingers; Yorick, Jeroen en Justin maken er altijd een show van. Zij voelen aan welke muziek er gespeeld moet worden en ouwehoeren met je bruiloftsgasten. Wij zijn stiekem een beetje verliefd op ze!.

Bloemist

Elvira van Loose Florals is enthousiast en durft anders te zijn! Van XXL wolken van droogbloemen tot fantastische backdropboeketten en unieke trouwboeketten, ze kan het allemaal.

 Marianne en haar team beschikbaar over veel kennis en weten elke bruid om te toveren met haar en make-up. Doordat Marianne over een groot team beschikt, is er altijd wel iemand beschikbaar in het trouwseizoen.

Lieve Joselien kennen we al een aantal jaar. Zij heeft van haar passie haar beroep gemaakt en heeft inmiddels heel veel van onze bruidjes in haar stoel mogen hebben. Sexy of ingetogen, mooie vlechtcreaties of opgestoken haar. Vernieuwend en absoluut niet stoffig en ouderwets;  je krijgt geen spijt van het kiezen voor Joselien!

overige toffe vendors

Bij de gasten van Booothme kun je videozuilen, gif-booth en toffe photobooths huren. Zij kunnen alles personaliseren en de prijzen zijn zeker marktconform.

Dit is niet een normale ijskraam: de gasten van LoopingGood zijn het entertainment van de avond. Ze rollen jouw gekozen ingrediënten op een plaat die ijs en ijskoud is en rollen jouw ijsjes met plezier in een bakje. Dansend zorgen ze voor een stukje entertainment en gezelligheid op jullie bruiloft.

Never a dull moment if you're with Inge! Haar kennis van Italie is verbluffend en ze krijg alles voor elkaar. Haar team werkt met betrouwbare leveranciers en locaties. Bruiloftsvoorbereidingen met Inge zijn een feest op zichzelf. 

Het is een feest om Lisa op jullie bruiloft erbij te hebben. Dat kunnen wij weten omdat we al veel huwelijken met elkaar hebben samengewerkt. Lisa weet precies wat ze wil: haar doel is om emotionele en adembenemende beelden te creëren met een sterke nadruk op authentieke momenten.

Jaap als ceremoniespreker en vaste vriend van TELEUKTROUWEN is een aanwinst voor jullie ceremonie. Met zijn adremheid, grapjes en serieuze ondertoon hebben jullie sowieso een mooie ceremonie op jullie dag. Jaap mag als officiële trouw-ambtenaar jullie ook in het echt trouwen op jullie eigen gekozen locatie.

Luzia en Freek bieden heerlijke koffie vanuit hun toffe witte en zwarte Piaggio’s. Ze passen hun koffieconcept aan op de kleuren van jouw bruiloft. De barista’s zijn altijd enthousiast en echte gastheren/gastvrouwen.

Anne en haar team maken de mooiste lekkernijen voor jullie bruiloft en ook volgens de laatste trends. Daag Anne uit om iets persoonlijks voor jullie te maken en laat je verrassen.

De onwijs leuke en lieve Biggy schiet de mooiste foto's op het gebied van family, maternity en weddings. Ze weet de mooiste momenten te pakken, is verliefd op het fotograferen en een echte familievrouw. Dit alles zie je terug in haar foto's.

Zoek jij een hip totaalconcept voor je eigen event? Dan ben je bij ons zusterbedrijf TELEUKEVENTDESIGN aan het goede adres!

Met Josan op avontuur! Zij stelt haar bruidsparen op hun gemak doordat je met haar kan lachen. Deze avontuurlijke fotografe gaat graag met jullie om jullie avontuur vast te leggen.

We've got
you covered !

send us a note