WILLEM & RACHEL

 

juli 2017 | fotografie door: Lott's

Een intieme bohémian bruiloft in Zuid-Frankrijk

De Huismuts x Daddy Hox

 

Toen Rachel van de Huismuts ons noemde in haar vlog naar aanleiding van onze stand op Engaged, hoopten we natuurlijk van harte dat ze ons zou mailen. And she did!

 

Wat hebben we een plezier gehad in de voorbereidingen. Wat is het fijn als je zo'n klik hebt met je bruidspaar. Een onvergetelijke bruiloft!

Samen met Willem en Rachel zijn we aan de slag gegaan met een uniek stylingconcept, boho met een heel gave dresscode. Deze bruiloft is het voorbeeld dat een dresscode voor je bruiloftsgasten zo goed werkt voor de foto's. Samen met Judith van Judith Slagter Floral Design werkten we de stylingmaterialen en bloemen verder uit en voor je het wist was het al zo ver; een heel weekend in Frankrijk!

Met verschillende plekken rondom de locatie (priveterrein van de ouders van Willem), creerden we mooie hoekjes.

Willem en Rachel hebben gekozen voor een relaxte avond, de avond voor de trouwdag, waarin de hele groep elkaar al ontmoette. Ongedwongen, gezellig en vol liefde was deze avond, precies zoals Willem en Rachel ook zelf zijn. De gasten zagen er tiptop uit, er werd veel gelachen en gedronken. Meteen viel op hoe hecht deze vriendengroep was. We zijn als leveranciers zo warm opgenomen in het gezin en in de groep. Een feest om erbij te mogen zijn.

 

De trouwdag!

Willem is met zijn groomsmen gestart in een mooi dorpje in de buurt, waarbij toffe cadeaus uitgedeeld werden. Rachel startte de dag met haar bridesmaids op de trouwlocatie, waar ook hele mooie gepersonaliseerde cadeautjes werden uitgedeeld.

Tip: De trouwdag van tevoren met je bridesmaids al intiemer beleven? Geef hen gepersonaliseerde cadeautjes die je bijvoorbeeld kan kiezen bij Weddingdeco.nl, zodat zij net zoveel plezier van tevoren kunnen hebben. Het epische vrijgezellenfeest van Rachel is ongeevenaard tot nu toe!

Pas bij de ceremonie hebben Rachel en Willem elkaar gezien. Terwijl een lieve vriend van de familie een liedje speelde, stond Willem te wachten met Pip (in een te dottig roze pakje). Tim verzorgde het geluid voor de speeches en de muziek, terwijl Judith en ik achter de struiken lagen en een traantje moesten weg pinken toen Rachel met haar vader naar Willem toeliep. Meer zien van de ceremonie? Bekijk de prachtige trouwfilm van Agape Stories!

 

Na de ceremonie ontvingen the Big Swingers ons onder onze stretchtent voor een borrel. Er werd gedanst en gelachen en de dag was eigenlijk nog maar net op gang.

Ondertussen maakten Tim, Judith en ik de plek waar we zouden gaan dineren af. We hadden onder de oude schuur een boho chique tafelsetting gecreëerd, waarbij iedereen intiem bij elkaar kon zitten. Met gepersonaliseerde naamkaartjes, waar W&R voor iedereen persoonlijke boodschap op hadden geschreven, werd het eten geopend. Er was een overvloed aan eten voor iedereen, de kaarsen branden, romantisch en er zijn mooie woorden gesproken tegen het bruidspaar.

Het was inmiddels donker geworden, toen The Big Swingers het gezelschap kwam verrassen met hun Weddingact..

De band haalde de gasten op bij de tafels en nam ze dansend mee naar de trouwlocatie. We plukten nog wat gasten van de tafels en bemanden vanaf dat moment de Gin Tonic bar.

 

De dag erna hebben de bruiloftsgasten elkaar (brak) ontmoet in het mooie karakteristieke dorpje verderop, voor een cappuccino & croissant. Hier werd emotioneel afscheid genomen van de gasten die naar huis zouden vliegen of verder op vakantie zouden gaan. Hierna zouden Rachel en Willem lekker met z'n tweetjes wegblijven en genieten van alle avonturen. Het verbaastte ons niet dat ze stiekem toch terug kwamen om ons te helpen opruimen om vervolgens met z'n allen en een biertje te doen tot de zon onder ging. We hebben gehuild bij het afscheid. We zullen het nooit vergeten!

 

Lieve Ras & Willem,

Wij kunnen alleen maar zeggen; kapot hard gelachen, Gin Tonics onbeperkt. Gedanst alsof we morgen niet meer zouden bestaan. Iets met een vies liedje en een gitaar.

Huilende indo's (adoe papa) + gastvrijheid. Trucje. Heimwee.

Wanneer gaan we weer?

 

Voor altijd een onvergetelijke herinnering.

Liefde is het enige dat meer wordt als je het samen deelt.

 

Liefs,

Es

Vendors

Willem en Rachel werden bijgestaan in de voorbereidingen door Sabine, van Over The Moon Weddings | Rachel draagt een bohojurk van Rue de Seine, gevonden bij Annika van Wild at Heart | Willem draagt een pak van L'Atelier Amsterdam | De prachtige bloemen, het bruidsboeket, de boeketten van de bruidsmeisjes, de backdrop en de bloemen op tafel werden verzorgd door Judith Slagter Floral Design. Judith heeft zelf ook de hele bruiloft geassisteerd met tafels indekken, stoelen sjouwen en stylen! | De gepersonaliseerde cadeautjes heeft Rachel gevonden bij Weddingdeco.nl | De catering werd verzorgd door lieve Franse mensen uit het dorp | De trouwlocatie betreft het prive huis van de ouders van Willem | Live entertainment door de fantastische Big Swingers | Lieve Lauri van Agape Stories heeft alles vastgelegd in een hele mooie video. | En de immer lieve Lotte van Lott's heeft dit voor altijd vastgelegd in foto's | Styling, verhuurmaterialen en ondersteuning op trouwdag door TELEUKTROUWEN.

TELEUKTROUWEN

 

TELEUKTROUWEN verzorgt unieke en hippe bruiloften op elke locatie in Nederland en België.

Wij zijn zeer flexibel en denken graag mee om jullie bruiloft zo persoonlijk mogelijk te maken.

 

Copyright Teleuktrouwen © All Rights Reserved