ONS VASTE TEAM

Tim & Esther

TIM | LEIDINGGEVENDE

Tim is de sterke technische man en directeur van TELEUKTROUWEN. Met zijn evenementen-achtergrond kan Tim jullie bruiloft of event op alle fronten mogelijk maken; van het veilig bouwen van tenten tot het aansluiten van barren, wc-units, geluidsinstallaties en toffe zelfbedachte constructies. Daarnaast is Tim verantwoordelijk voor het bedenken en technisch uitvoeren van de concepten.

 

Op zijn TELEUKTROUWEN-bucketlist staat: het beheren van een eigen fantastische locatie met bijbehorende loods, waar onze materialen strak in karren, op pallets en in kisten geordend staan.

 

ESTHER | LEIDINGGEVENDE

Esther is de leading lady van TELEUKTROUWEN, en bereidt jullie bruiloft tot in de puntjes voor. Ze heeft het liefst één op één gesprekken met bruidsparen, waarin alle facetten van het trouwen doorlopen worden, en maakt iedereen enthousiast met geweldige concepten! Esther heeft weinig vrije tijd, maar is dan ook heel blij met haar werk. Als ze toch eens vrij is, kijkt ze films, knuffelt ze met Shiba (haar ontzettend eigenwijze hond), kletst ze met Tim over creatieve toekomstdromen en dineert romantisch bij de McDonalds.

 

Op de TELEUKTROUWEN-bucketlist van Esther: een ceremonie in het water, bij voorkeur in een meertje in een mooi bos en het ontwerpen van hele toffe nieuwe barconcepten.

ROBIN | EVENT+WEDDINGMANAGER

Robin is onze vrolijke producer van bruiloften en events. Zij voert gesprekken met bruidsparen, is styliste en eventmanager. De kans is dus groot dat ze aanwezig is op jullie trouwdag met een grote glimlach en een grote dosis zelfspot. Als Robin niet werkt, gaat ze het liefst met vriendinnen uit eten, heel veel lachen en verre reizen maken.

 

Op de TELEUKTROUWEN-bucketlist van Robin staat: een bruiloft met tropisch thema; met veel palmbladen, Liquor 43 in een ananas en opblaasflamingo's.

INGE | ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Wij zijn ontzettend blij dat Inge ons team is komen versterken. Inge is fantastisch met cijfers, houdt onze administratie op orde en voorziet ons van een gestructureerde planning.

 

Benieuwd wat er op de TELEUKTROUWEN -bucketlist van Inge staat? Houd deze pagina dan vooral in de gaten!

 

DAMIEN | STAGIAIRE

Onze nieuwste hipster stagiaire Damien is gezellig een half jaar bij ons, zo leuk! Ze studeert allround styling aan het Artemis Academie, is nu aan het afstuderen en wordt later een a w e s o m e concept-designer. Ze helpt ons bij het volledige proces van het voorbereiden en uitvoeren van events en bruiloften. In haar vrije tijd is ze te vinden bij de handbal vereniging van Zaandam, is ze veel met vriendinnen en oefent ze met watercoloring.

 

Op de TELEUKTROUWEN-bucketlist van Damien:

Een echte bali-vibes bruiloft op een onbewoond eiland, heel veel zon, een ceremonie onder de plambomen, groot kampvuur en dansjes tot in de late avond met erg veel alcohol ;) Let's party all night long!

 

CELINE | (ALLROUND) ONTWERPER

Celine is onze creatieve allround-ontwerper en zit zo'n 3 dagen per week bij ons op kantoor. Van onze website(s) tot onze gepersonaliseerde welkomstborden: Celine ontwerpt en maakt het allemaal! Ze heeft een opleiding tot interieur styliste gedaan, is getrouwd met een hele leuke man en in haar vrije tijd kijkt ze het liefst fulltime netflix en films (en ja, Celine kent echt bijna alles!)

 

Op de TELEUKTROUWEN-bucketlist van Celine: Een bruiloft in de bergen, waar de omgeving/natuur de backdrop is de gehele dag intiem met familie en vrienden, waarbij ze lekker s avonds eten en daarna een A W E S O M E dansfeest.

MENDEL | EVENT BOUWER

Onze hipster eventbouwer Mendel ondersteunt ons met het voorbereiden en goed afronden van de events en bruiloften. Hij is regelmatig in de werkplaats te vinden waar hij meubilair maakt of repareert.

Daarnaast houdt Mendel enorm van reizen en gaat hij er, samen met zijn vriendin Marloes, regelmatig op uit in hun volkswagenbusje. Hoe leuk is dat!

 

Op de TELEUKTROUWEN-bucketlist van Mendel: een wedding helemaal in stijl van de jaren zeventig! Inclusief toffe foodtrucks, volkwagenbusje en natuurlijk iedereen in de juiste 70's dresscode! Dat wordt awesome!

WIETSE | EVENT BOUWER

Wietse is onze avontuurlijke, muzikale en altijd vrolijke eventbouwer. Hij zorgt ervoor dat elke bruiloft of evenement prefect ingepakt, opgebouwd, geleverd, maar ook weer afgebouwd wordt. Daarnaast helpt Wietse bij het ontwikkelen, bedenken en het maken van nieuwe materialen en stands. In zijn vrije tijd is hij aan het reizen, maakt hij muziek, drink hij kopjes (goede) koffie of past hij op kinderen

LIEKE | BACKOFFICE MEDEWERKER

Als backoffice medewerker zorgt Lieke ervoor dat achter de schermen alles op rolletjes loopt. Lieke zorgt voor structuur, een goede planning en ondersteunt ons bij de voorbereidingen van weddings en events.

 

Lieke is moeder van twee hele knappe kindjes en gaat zelf in augustus trouwen! Natuurlijk staat haar eigen wedding op haar TELEUKTROUWEN-bucketlist:

Een intieme en relaxte bruiloft, waar aan lange tafels wordt gedineerd, de beste Franse wijnen worden gedronken en de dag wordt afgesloten met een groots feest! En dit alles in botanische sferen. Wij dromen nu al weg!

RUBEN | EVENT BOUWER

Onze goedlachse Ruben zorgt ervoor dat elke zware klus draagbaar wordt. Ruben bereidt alle bruiloften goed voor, pakt jullie spullen netjes in, bouwt jullie bruiloft, maar zorgt ook dat het weer netjes terugkomt. In zijn vrije tijd stookt Ruben graag een fikkie en drinkt een goede whisky.

 

Op de TELEUKTROUWEN-bucketlist van Ruben staat: een bruiloft met goed veel eten, sigaren en een vuurtje om te chillen.

Alle bovenstaande foto's zijn gemaakt door onze favoriete vendor Wianda Bongen.

TELEUKTROUWEN

 

TELEUKTROUWEN verzorgt unieke en hippe bruiloften op elke locatie in Nederland en België.

Wij zijn zeer flexibel en denken graag mee om jullie bruiloft zo persoonlijk mogelijk te maken.

Volg ons

 

Copyright Teleuktrouwen © All Rights Reserved