OVER ONS

TELEUKTROUWEN staat voor hippe, unieke bruiloften op elke locatie die jullie wensen. Wij staan bekend om bruiloften op unieke buitenlocaties. Stel je wilt trouwen midden in het bos, de duinen of in de achtertuin; wij bekijken de mogelijkheden samen met jullie! Van vergunningsaanvraag tot en met onbereikbare plekken, wij staan open voor elke uitdaging. Wij brengen de professionaliteit van eventmanagement en styling bij elkaar. Ons doel is een stap vooruit te denken, het onmogelijke mogelijk te maken en voor ons het belangrijkste: het bruidspaar rust te geven.

 

Wij willen jullie alle zorgen ontnemen en denken graag mee over ieder detail. Wij staan bekend om een bepaalde stijl die wij graag bij iedere bruiloft een persoonlijke touch willen meegeven.

Festival style, bohemien chic, vintage klassiek of barnstyle zijn stijlen die dicht bij ons staan. Maar wij staan open voor elk creatief idee. Wij houden niet van hokjes en gaan echt aan de slag met jullie persoonlijke wensen, zodat jullie bruiloft een afspiegeling zal zijn van jullie eigen persoonlijkheid. Gasten zullen de bruiloft kenmerkend vinden voor jullie!

 

Op onze Facebookpagina vindt u foto’s van bruiloften die wij afgelopen jaar mochten verzorgen. Persoonlijk contact in de voorbereiding vinden wij erg belangrijk, het blijft jullie mooiste weddingday!

 

Let’s meet! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en inspirerend kennismakingsgesprek.

WIE ZIJN WIJ

Esther is nog steeds werkzaam als freelance producer/productieleider in de evenementenwereld. Vanuit een passie voor gestylde bruiloften en events, maar ook vanuit de wil om hippe, unieke bruiloften te organiseren is TELEUKTROUWEN ontstaan. Esther denkt graag met jullie mee over elk detail aan jullie bruiloft, van vrijgezellenfeestjes, hip gestylde weddingshoot of huwelijksaanzoek. Onze wens is jullie een hippe en unieke bruiloft te bezorgen, waar iedereen over napraat!

Met een achtergrond in de evenementenwereld en de nieuwsgierigheid van hoe evenementen opgebouwd worden, is Tim de sterke basis van TELEUKTROUWEN.

Zijn creatieve handen maken alles wat je maar kan bedenken. Tijdens de voorbereidingen van jullie droomdag bedenkt Tim hoe hij al jullie wensen technisch haalbaar en veilig kan maken. Willen jullie een spectaculaire backdrop, meterslange tafels inclusief palen met romantische festivallampjes? Hij zorgt voor stromend water en elektra op elke mogelijke locatie.

 

In onze werkplaats maken wij alle meubels zelf in een stoere, hippe stijl. Neem bijvoorbeeld onze meterslange steigerhouten dinertafels, statafels en onze hippe houten bar.

VACATURE

Momenteel hebben we twee nieuwe vacatures :

THE PERFECT WEDDING

Je kunt ons ook vinden op ThePerfectWedding.nl

TELEUKTROUWEN

 

TELEUKTROUWEN verzorgt unieke en hippe bruiloften op elke locatie in Nederland en België.

Wij zijn zeer flexibel en denken graag mee om jullie bruiloft zo persoonlijk mogelijk te maken.

 

Copyright TELEUKTROUWEN © All Rights Reserved