VENDORS WE LOVE!

Op al onze bruiloften komen we bijzondere mensen tegen die net even verder gaan dan de anderen.

Onderstaande collega’s willen wij graag uitlichten!

Naast dat Wianda enorm getalenteerd is is ze ook nog eens ontzettend leuk, lief en gezellig! De foto's van Wianda zijn puur, emotie en (een tikje) rauw, niet gemaakt en niet geposeerd: ze fotografeert jullie hoe jullie echt zijn.

 

 

Blond & Blauw | Film

Claire is enorm getalenteerd en daarbij ook nog eens een ontzettend leuk gezelschap op jullie bruiloft. Ze zorgt dat ze de spontane momenten niet mist en jullie dag precies zo (mooi!) op beeld krijgt als hoe jullie hem ervaren hebben. Smelt weg bij haar gemaakte trouwfilms.

 

 

Judith Slagter | Bloemen en stylist

Deze lieve chick heeft twee grote passies: bloemen en styling! Haar gebruik van originele bloemen, kleuren en styling maken elk event, bruiloft of styled shoot tot een feestje. Het is een plezier om met haar te werken!

 

 

 

Angela Bloemsaat | Love story photography

Wij leerden Angela een tijdje geleden kennen, ze fotografeerde de bruiloft van Evelien & Wouter en Reint & Apollonia waar wij ook deel van uit mochten maken. De kleuren op haar foto’s zijn adembenemend, elk detail is pakkend. Je merkt nauwelijks dat Angela er is op jullie bruiloft, maar als je met haar praat is ze gewoon onwijs tof om erbij te hebben! Flexibel, spontaan en gezellig!

 

 

 

 

 

Arvin Mulder | Ceremoniespreker

 

 

 

 

 

Manoah | Music

Manoah hebben we leren kennen tijdens de 2e editie van Engaged. We hebben inmiddels al bij een aantal ceremonies mogen genieten van Zoë die zichzelf begeleidt op gitaar. Met haar vintage gitaar versterker, op een mooie stoel en perzisch tapijtje maakt Manoah de ambiance op jullie bruiloft compleet. Mooie liedjes tijdens het eten, de ceremonie of de borrel, bij Manoah ben je aan het juiste adres.

Bij InbeeldmetFloor weten ze hoe goed ze jullie in beeld moeten brengen; de kleuren, het perspectief en het talent laten zich duidelijk zien op hun website. De mensen achter InbeeldmetFloor zijn Erika en Gerbert en vooral deze combinatie maakt hun uniek. Erika richt zich voornamelijk op fotografie en Gerbert op videografie. Samen zijn ze ook in te huren voor jullie trouwdag of loveshoot. Ze zijn goed afgestemd op elkaar en halen het uiterste uit jullie als bruidspaar.

Neem een kijkje op www.inbeeldmetfloor.nl om een indruk te krijgen van hun stijl.

Ben je op zoek naar dat ene bijzondere items voor bij je trouwjurk? Heb je een broche of ketting die je zeer dierbaar is en zou je dat graag op een moderne manier willen laten terugkomen in een corsage, bruidsboeket of haarsieraad? Neem dan een kijkje op www.vintagebruid.nl waar Ren (stiekem heeft ze een hele mooie Franse naam) de prachtigste bruidsboeketten, corsages en haarsieraden maakt. Shabby shic of full vintage, Ren vindt stoffen en stukken over de hele wereld om dat ene unieke item voor jou te maken. Uniek en hip; daar houden wij van!

Renske is een top talent op het gebied van fotografie. We houden van haar stijl. Ze is lief, getalenteerd en altijd oprecht geïnteresseerd in de mensen achter haar camera-lens. Ze is een aanwinst op jullie trouwdag! Wij hebben Renske leren kennen via een styled shoot en de mooie bruiloft van Sietske en Herman waar Renske als second shooter bij was. Met Renske erbij kun je jaren na jullie trouwdag nog genieten van de puurheid van haar foto’s!

We like Hanke! Deze stoere chick heeft alleen maar foto's om bij weg te zwijmelen. Haar foto's zijn licht en doen magisch aan. Hanke is echt onzichtbaar op je bruiloft en tegelijkertijd een steun tot je familie, de extra vriendin op de bruiloft. Neem absoluut een kijkje op haar blog en zwijmel weg bij de fantastische locaties en romantische bruidsparen die zij al mocht fotograferen. Bekijk www.hankearkenbout.com om een afspraak te maken.

Onze eerste keer Italie zullen we nooit vergeten dankzij Inge! Wat een avonturen maakten we met haar mee. Haar lach en enthousiasme is zeer aanstekelijk, never a dull moment if you're with her! Haar kennis van Italie is verbluffend en ze krijg alles voor elkaar. Haar team werkt met betrouwbare leveranciers en locaties en grote kans dat wij in 2018 ook weer met haar meegaan. Wist je dat onze stretchtent goedkoper is om mee te nemen (met ons uiteraard!) dan om in Italie een stretchtent te huren? Wij zijn zelf ook niet altijd fan van de Italiaanse styling. Geen probleem, samen met Inge gaan wij met jullie mee!

We kennen Lotte op 2 manieren; via haar fantastische trouwreportages en haar professionele foto's via haar freelance werk. Haar stijl past goed bij ons, haar oog voor styling en detail geeft gegarandeerd mooie foto's. Kijk ook zeker eens op haar website voor een mooie portretfoto, loveshoot of een newborn shoot!

 

 

 

Raisa hebben wij leren kennen op Engaged, toch wel 1 van de hipste wedding events van Nederland! Raisa stelde voor onze stand te fotograferen en deelde haar fantastische foto’s met ons. Een dame van stille wateren, diepe gronden, met een heel gaaf talent: jullie zo goed mogelijk in perspectief brengen. Raisa weet wat ze wil en gaat hier voor de volle 100% voor. Bekijk haar website om een idee te krijgen van haar stijl en ik weet zeker dat jullie net zo enthousiast worden als wij zijn!

TE LEUK TROUWEN

 

TE LEUK TROUWEN verzorgt unieke en hippe bruiloften op elke locatie in Nederland en België.

Wij zijn zeer flexibel en denken graag mee om jullie bruiloft zo persoonlijk mogelijk te maken.

Volg ons

TE LEUK TROUWEN

 

Copyright Teleuktrouwen © All Rights Reserved