ONS VASTE TEAM

Tim & Esther

TIM | LEIDINGGEVENDE

Tim is de sterke technische man en directeur van TE LEUK TROUWEN. Met zijn evenementen-achtergrond kan Tim jullie bruiloft of event op alle fronten mogelijk maken; van het veilig bouwen van tenten tot het aansluiten van barren, wc-units, geluidsinstallaties en toffe zelfbedachte constructies. Daarnaast is Tim verantwoordelijk voor het bedenken en technisch uitvoeren van de concepten.

 

Op zijn TE LEUK TROUWEN-bucketlist staat: het beheren van een eigen fantastische locatie met bijbehorende loods, waar onze materialen strak in karren, op pallets en in kisten geordend staan.

 

ESTHER | LEIDINGGEVENDE

Esther is de leading lady van TE LEUK TROUWEN, en bereidt jullie bruiloft tot in de puntjes voor. Ze heeft het liefst één op één gesprekken met bruidsparen, waarin alle facetten van het trouwen doorlopen worden, en maakt iedereen enthousiast met geweldige concepten! Esther heeft weinig vrije tijd, maar is dan ook heel blij met haar werk. Als ze toch eens vrij is, kijkt ze films, knuffelt ze met Shiba (haar ontzettend eigenwijze hond), kletst ze met Tim over creatieve toekomstdromen en dineert romantisch bij de McDonalds.

 

Op de TE LEUK TROUWEN-bucketlist van Esther: een ceremonie in het water, bij voorkeur in een meertje in een mooi bos en het ontwerpen van hele toffe nieuwe barconcepten.

ROBIN | ACCOUNTMANAGER

Robin is onze vrolijke producer van bruiloften en events. Zij voert gesprekken met bruidsparen, is styliste en eventmanager. De kans is dus groot dat ze aanwezig is op jullie trouwdag met een grote glimlach en een grote dosis zelfspot. Als Robin niet werkt, gaat ze het liefst met vriendinnen uit eten, heel veel lachen en verre reizen maken.

 

Op de TE LEUK TROUWEN-bucketlist van Robin staat: een bruiloft met tropisch thema; met veel palmbladen, Liquor 43 in een ananas en opblaasflamingo's.

RUBEN | LOGISTIEK MEDEWERKER

Onze goedlachse Ruben zorgt ervoor dat elke zware klus draagbaar wordt. Ruben bereidt alle bruiloften goed voor, pakt jullie spullen netjes in, bouwt jullie bruiloft, maar zorgt ook dat het weer netjes terugkomt. In zijn vrije tijd stookt Ruben graag een fikkie en drinkt een goede whisky.

 

Op de TE LEUK TROUWEN-bucketlist van Ruben staat: een bruiloft met goed veel eten, sigaren en een vuurtje om te chillen.

RUBEN WARNSHUIS | TIMMERMAN

Ruben is onze topper in de werkplaats. Van de tofste ideeen tot een geweldig eindproduct, hij doet het met passie en tempo! Daar houden wij van!

Ruben is een enorme muziekliefhebber, houdt van een dansje, drankje en komt altijd met een grote glimlach naar werk.

LOES | ONTWERPER

Ons creatieve multi-talent! Loes heeft onze website en de huisstijl ontworpen. Loes kan jullie complete weddingdesign vormgeven, van naamkaartjes tot handgekalligrafeerde menukaartjes en wegwijzers. In haar vrije tijd maakt ze hele stoere tassen en gaat ze dansen met vriendinnetjes. Ze eet het liefst patat (terwijl ze Netflix kijkt) en is getrouwd met Gerwin. (Check out haar tof gestylde wedding bij de Kleine Melm!)

 

Op de TE LEUK TROUWEN-bucketlist van Loes: ze wil heel graag een keer een Lord of The Rings bruiloft ontwerpen en stylen. Klinkt dat ook als jouw droombruiloft? Neem contact met haar op!

MATHIJS | LOGISTIEK MEDEWERKER

Mathijs is altijd als eerste aanwezig op ons terrein. Onze vroege vogel! Wanneer wij net uit ons bed komen heeft Mathijs al de eerste bakwagen geladen voor jullie bruiloft! Daarnaast is Mathijs Tims rechterhand in de tuinen, bouwt hij jullie tent en staat hij thuis tot diep in de nacht de mooiste taarten te maken. Hij is getrouwd met Thirza en papa van twee kinderen.

 

Op de TE LEUK TROUWEN-bucketlist van Mathijs: een wedding onder water! Natuurlijk ietwat lastig maar zeker te doen in een onderwater tunnel in de dierentuin. Tussen het koraal en de vissen elkaar het JA-woord geven, hoe gaaf is dat! En dan natuurlijk allemaal je duikpak aan!

SHANNA | HBO STAGIAIRE

Shanna is onze communicatietopper van de CHE! Twee dagen in de week is ze bij ons te vinden. Shanna brengt orde in onze interne zaken, ondersteunt Esther en adviseert ons over hoe wij nog meer vooruitgang kunnen boeken.

Shanna is druk met haar afstuderen, heeft een relatie met Paul en is regelmatig te vinden bij haar studenten-verening in Ede!

 

Op de TE LEUK TROUWEN-bucketlist van Shanna: een zwoele zomeravond op het strand. Omringd door duizenden lichtjes, een zeebriesje en onze toffe lichtletters!

LISETTE | ACCOUNTMANAGER

Lisette is onze enthousiaste account-manager. Ze is geordend, een echte aanpakker en geen berg is haar te hoog. Ze heeft 8 jaar in Afrika gewoond, houdt van reizen en sporten.

Je kan Lisette tegen komen op kantoor, bij het voorbereiden van jullie bruiloft of op jullie bruiloft zelf! Op 70% van onze bruiloften komt Lisette wel een bekende tegen!

 

Op de TE LEUK TROUWEN-bucketlist van Lisette staat: een échte Afrikaanse bruiloft met een adembenemend landschap, veel patronen, kleur, dans en muziek!

 

VINCENT | TIMMERMAN

Onze hipster timmerman Vincent! Van meubels tot barren voor TE LEUK TROUWEN, van de mooiste tafels tot een toffe DJ booth: voor Vincent is niks te gek of te moeilijk!

Vincent is gek op muziek en houdt wel van een uitdaging! Hij gaat er graag op uit (zonder enige luxe!) in de bossen van de Ardennen.

ANNEBEL | MBO STAGIAIRE

Onze creatieve dromer! Annebel rijdt elke dag vanuit Vaassen naar Soest. Een hele rit maar dat doet ze met plezier. Als Annebel niet bij ons werkt is ze graag aan het schilderen of op een andere creatieve manier bezig. In de weekenden of zomeravonden schept ze de lekkerste ijsjes!

 

Op de TE LEUK TROUWEN-bucketlist van Annebel: een bruiloft onder de sterrenhemel, met kleedjes, een kampvuur en een grote open plek waar je de sterren goed kan zien.

Alle bovenstaande foto's zijn gemaakt door onze favoriete vendor Wianda Bongen.

TE LEUK TROUWEN

 

TE LEUK TROUWEN verzorgt unieke en hippe bruiloften op elke locatie in Nederland en België.

Wij zijn zeer flexibel en denken graag mee om jullie bruiloft zo persoonlijk mogelijk te maken.

 

Copyright Teleuktrouwen © All Rights Reserved