ONS VASTE TEAM

Tim & Esther

TIM | LEIDINGGEVENDE

Tim is de sterke technische man en directeur van TE LEUK TROUWEN. Met zijn evenementen-achtergrond kan Tim jullie bruiloft of event op alle fronten mogelijk maken; van het veilig bouwen van tenten tot het aansluiten van barren, wc-units, geluidsinstallaties en toffe zelfbedachte constructies. Daarnaast is Tim verantwoordelijk voor het bedenken en technisch uitvoeren van de concepten.

 

Op zijn TE LEUK TROUWEN-bucketlist staat: het beheren van een eigen fantastische locatie met bijbehorende loods, waar onze materialen strak in karren, op pallets en in kisten geordend staan.

 

ESTHER | LEIDINGGEVENDE

Esther is de leading lady van TE LEUK TROUWEN, en bereidt jullie bruiloft tot in de puntjes voor. Ze heeft het liefst één op één gesprekken met bruidsparen, waarin alle facetten van het trouwen doorlopen worden, en maakt iedereen enthousiast met geweldige concepten! Esther heeft weinig vrije tijd, maar is dan ook heel blij met haar werk. Als ze toch eens vrij is, kijkt ze films, knuffelt ze met Shiba (haar ontzettend eigenwijze hond), kletst ze met Tim over creatieve toekomstdromen en dineert romantisch bij de McDonalds.

 

Op de TE LEUK TROUWEN-bucketlist van Esther: een ceremonie in het water, bij voorkeur in een meertje in een mooi bos en het ontwerpen van hele toffe nieuwe barconcepten.

ROBIN | EVENT+WEDDINGMANAGER

Robin is onze vrolijke producer van bruiloften en events. Zij voert gesprekken met bruidsparen, is styliste en eventmanager. De kans is dus groot dat ze aanwezig is op jullie trouwdag met een grote glimlach en een grote dosis zelfspot. Als Robin niet werkt, gaat ze het liefst met vriendinnen uit eten, heel veel lachen en verre reizen maken.

 

Op de TE LEUK TROUWEN-bucketlist van Robin staat: een bruiloft met tropisch thema; met veel palmbladen, Liquor 43 in een ananas en opblaasflamingo's.

INGE | ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Wij zijn ontzettend blij dat Inge ons team is komen versterken. Inge is fantastisch met cijfers, houdt onze administratie op orde en voorziet ons van een gestructureerde planning.

 

Inge gaat deze zomer met haar gezin verhuizen naar Amersfoort! De sleutel hebben ze al in ontvangst genomen dus de rest van deze zomer staat in het teken van klussen, verhuizen en er een thuis van maken.

 

Benieuwd wat er op de TE LEUK TROUWEN -bucketlist van Inge staat? Houd deze pagina dan vooral in de gaten!

 

MENDEL | EVENT BOUWER

Onze hipster event bouwer Mendel is vanaf juli ons team komen versterken. Mendel ondersteunt ons met het voorbereiden en goed afronden van de events en bruiloften. Hij is regelmatig in de werkplaats te vinden waar hij meubilair maakt of repareert.

Daarnaast houdt Mendel enorm van reizen en gaat hij er, samen met zijn vriendin Marloes, regelmatig op uit in hun volkswagenbusje. Hoe leuk is dat

 

Op de TE LEUK TROUWEN-bucketlist van Mendel: een wedding helemaal in stijl van de jaren zeventig! Inclusief toffe foodtrucks, volkwagenbusje en natuurlijk iedereen in de juiste 70's dresscode! Dat wordt awesome!

LOES | ONTWERPER

Ons creatieve multi-talent! Loes heeft onze website en de huisstijl ontworpen. Loes kan jullie complete weddingdesign vormgeven, van naamkaartjes tot handgekalligrafeerde menukaartjes en wegwijzers. In haar vrije tijd maakt ze hele stoere tassen en gaat ze dansen met vriendinnetjes. Ze eet het liefst patat (terwijl ze Netflix kijkt) en is getrouwd met Gerwin. (Check out haar tof gestylde wedding bij de Kleine Melm!)

 

Op de TE LEUK TROUWEN-bucketlist van Loes: ze wil heel graag een keer een Lord of The Rings bruiloft ontwerpen en stylen. Klinkt dat ook als jouw droombruiloft? Neem contact met haar op!

RUBEN | EVENT BOUWER

Onze goedlachse Ruben zorgt ervoor dat elke zware klus draagbaar wordt. Ruben bereidt alle bruiloften goed voor, pakt jullie spullen netjes in, bouwt jullie bruiloft, maar zorgt ook dat het weer netjes terugkomt. In zijn vrije tijd stookt Ruben graag een fikkie en drinkt een goede whisky.

 

Op de TE LEUK TROUWEN-bucketlist van Ruben staat: een bruiloft met goed veel eten, sigaren en een vuurtje om te chillen.

TIMON | EVENT BOUWER

Timon komt ons team in het hoogseizoen versterken. Hij studeert en woont in Utrecht maar is in de zomerperiode veel op ons terrein te vinden. Hij helpt met het voorbereiden en bouwen van de bruiloften en events en is een enorme doorpakker.

Daarnaast is Timon altijd in voor een drankje en spelletjesavond en verrast hij ons vaak met de meest leuke en interessantste weetjes!

LIEKE | BACKOFFICE MEDEWERKER

Sinds kort versterkt Lieke ons team. Als backoffice medewerker zorgt Lieke ervoor dat achter de schermen alles op rolletjes loopt. Lieke zorgt voor structuur, een goede planning en ondersteund ons bij de voorbereidingen van weddings en events.

 

Lieke is moeder van twee hele knappe kindjes en gaat volgend jaar touwen! Natuurlijk staat haar eigen wedding op haar TE LEUK TROUWEN-bucketlist:

Een intieme en relaxte bruiloft, waar aan lange tafels wordt gedineerd, de beste Franse wijnen worden gedronken en de dag wordt afgesloten met een groots feest! En dit alles in botanische sferen. Wij dromen nu al weg!

MATHIJS | EVENT BOUWER

Mathijs is altijd als eerste aanwezig op ons terrein. Onze vroege vogel! Wanneer wij net uit ons bed komen heeft Mathijs al de eerste bakwagen geladen voor jullie bruiloft! Daarnaast bouwt hij jullie tent en staat hij thuis tot diep in de nacht de mooiste taarten te maken. Hij is getrouwd met Thirza en papa van twee kinderen.

 

Op de TE LEUK TROUWEN-bucketlist van Mathijs: een wedding onder water! Natuurlijk ietwat lastig maar zeker te doen in een onderwater tunnel in de dierentuin. Tussen het koraal en de vissen elkaar het JA-woord geven, hoe gaaf is dat! En dan natuurlijk allemaal je duikpak aan!

RUBEN WARNSHUIS | TIMMERMAN

Ruben is onze topper in de werkplaats. Van de tofste ideeen tot een geweldig eindproduct, hij doet het met passie en tempo! Daar houden wij van!

Ruben is een enorme muziekliefhebber, houdt van een dansje, drankje en komt altijd met een grote glimlach naar werk.

Alle bovenstaande foto's zijn gemaakt door onze favoriete vendor Wianda Bongen.

TE LEUK TROUWEN

 

TE LEUK TROUWEN verzorgt unieke en hippe bruiloften op elke locatie in Nederland en België.

Wij zijn zeer flexibel en denken graag mee om jullie bruiloft zo persoonlijk mogelijk te maken.

 

Copyright Teleuktrouwen © All Rights Reserved