OPTIES

> TE LEUK EVENTDESIGN

Hoeft u geen bruiloft te plannen maar een heel ander leuk feest of evenement, dan kunt u ook bij ons terecht!

Wij verhuren namelijk niet alleen het totaal plaatje maar kunnen ook materiaal leveren zodat u uw eigen feest of evenement perfect kunt stylen!

> Origineel huwelijksaanzoek

Ben je van plan om je vrouw (of man!) ten huwelijk te vragen, maar heb je geen idee hoe? Teleuktrouwen helpt je graag met een origineel huwelijksaanzoek! Wij werken samen met een betrouwbaar team van planners, videografen, fotografen en locaties waar we jouw huwelijksaanzoek mee kunnen realiseren.

Bang om met allemaal hysterische vrouwen om de tafel te komen? Geen zorgen; ons team bestaat ook uit nuchtere mannen die heel goed snappen hoe je dit moet aanpakken. Laat ons weten wie de persoon in kwestie is en wij gaan met jou om de tafel om dit in het diepste geheim plaats te laten vinden.

Mogelijkheden

• intiem en origineel huwelijksaanzoek

• groots huwelijksaanzoek

• vastgelegd door fotograaf en/of videograaf (multicam)

• samenwerken met familieleden en vrienden

• lipdub huwelijksaanzoek

• flashmob huwelijksaanzoek

Onze producten

Wij houden niet van standaard verhuur-materiaal. Wij leveren geen party-verhuur producten. Onze producten zijn met liefde gemaakt in onze eigen werkplaats of met liefde uitgezocht op stijl. Voor elke bruiloft bespreken we de maatwerk producten die we zoveel mogelijk in jullie eigen stijl ontwerpen en maken. Vrienden en familie moeten vooral jullie herkennen tijdens jullie trouwdag.

 

Van kleine intieme bruiloften en evenementen tot grote evenementen; ons assortiment breidt zich dagelijks uit, waardoor een verhuurlijst voor ons onbegonnen werk is.

 

Hieronder vindt je een indicatie van het materiaal wat Teleuktrouwen verhuurt op bruiloften en evenementen.

 

Wij bieden tevens catering, licht en geluid op maat aan en werken samen met betrouwbare leveranciers. Op jullie trouwdag kunnen wij zelf personeel aansturen, dragen zorg voor ombouwen, de bar en de keuken. Alles om jullie te ontzorgen!

TE LEUK TROUWEN

 

TE LEUK TROUWEN verzorgt unieke en hippe bruiloften op elke locatie in Nederland en België.

Wij zijn zeer flexibel en denken graag mee om jullie bruiloft zo persoonlijk mogelijk te maken.

 

Copyright Teleuktrouwen © All Rights Reserved