Wat doet TELEUKTROUWEN?

Wij hebben een passie voor unieke (buiten)bruiloften, op maat gemaakt voor elk bruidspaar. Met ons eigen gemaakte meubilair, (stretch)tenten, toffe stylingmaterialen en een enthousiast team, zijn wij een uniek styling- en conceptbureau. Wij zijn jong, flexibel en kleuren buiten de lijntjes. Wij zijn gevestigd in Soest, ons team op kantoor werkt nauw samen met onze werkplaats en we hebben een visie om de leukste, maar ook de meest unieke partij op het gebied van trouwen te zijn in Nederland.

 

Trouwseizoen 2018

De aanmeldingen voor seizoen 2018 gaan hard! Daarom is het belangrijk om op tijd ons contactformulier in te vullen als je met ons wilt trouwen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Door de drukte kan het iets langer duren voordat je reactie ontvangt.

 

Real weddings

In de winter bereiden we ons voor op de zomer van 2018. Maar we zijn ook druk met het updaten van onze portfolio. We krijgen bijna elke week een nieuwe bruiloft op de website, met heel veel moois. Heerlijk terugkijken op 2017 dus! Neem een kijkje in onze portfolio voor inspiratie voor jullie eigen huwelijk, met bijvoorbeeld de bruiloft van de Huismuts.

 

Wil je ons beter leren kennen? Bekijk hier ons team om te kijken wie er achter Teleuktrouwen zit.

 

Recensies

Wij behoren tot de speciale selectie van ThePerfectWedding. Lees hier een aantal recensies en lees vooral waarom wij het tof vinden om jullie te ondersteunen.

 

Volg ons

Volg ons op Instagram en Facebook voor je dagelijkse inspiratie!

STRETCHTENT HUREN?

AL VANAF

€10,- PER M2

TELEUKTROUWEN

 

TELEUKTROUWEN verzorgt unieke en hippe bruiloften op elke locatie in Nederland en België.

Wij zijn zeer flexibel en denken graag mee om jullie bruiloft zo persoonlijk mogelijk te maken.

Volg ons

 

Copyright Teleuktrouwen © All Rights Reserved